Drankencentrale Brussel, Schaarbeek, Etterbeek, Ixelles, Auderghem, Watermaal, Bosvoorde, Vorst

HLS werkt met professionele klanten. Het is onze doelstelling om voor alle betrokken partijen een optimaal rendement op lange termijn te garanderen. Om dat te bereiken, biedt HLS zijn vakmanschap aan op het vlak van verkoop, advies, logistiek of financiële opvolging. Bij deze samenwerking staat respect voor de klant voorop.

DRANKENHANDEL VOOR BRUSSEL, SCHAARBEEK, ETTERBEEK, IXELLES, AUDERGHEM, WATERMAAL, BOSVOORDE, VORST

Zoekt u een drankenhandel voor uw horecazaak in Brussel? Maak dan snel kennis met Denis !

Mijn 3 belangrijkste redenen om klant te worden van HLS

  • Persoonlijke service
  • Consultancy voor onze klanten
  • Ook on-line drankenhandel
drankencentrale Brussel

Uw contactpersoon
Denis Brabant

Contacteer Denis

 

Denis Brabant
Vertegenwoordiger HLS, drankenhandel Brussel
Tel: +32 475 56 08 01
brabant.denis@hls.be

Bel me terug Contact HLS

BIERHANDEL HLS GENIET HET VERTROUWEN VAN +3000 KLANTEN

drankenhandel Brussel
brouwer brussel
drankencentrale Brussel
drankenhandel brussel
drankencentrale brussel

ELANGRIJKSTE TROEVEN ALS DRANKENHANDEL, BRUSSEL

drankencentrale Brussel     Denis: Ik ben al 12 jaar vertegenwoordiger voor HLS, drankenhandel Brussel, en kan dus wel zeggen dat ik een stevige ervaring heb met de horeca in Brussel.

Vandaag ben ik verantwoordelijk voor de volgende gemeentes: 1000 Brussel, 1030 Schaarbeek, 1040 Etterbeek, 1050 Ixelles, 1160 Auderghem, 1170 Watermaal-Bosvoorde en 1190 Vorst. De horeca in Brussel is enorm divers en uitdagend, en HLS kent als brouwer in Brussel de horecamarkt door en door.

Wat zijn voor mij de sterke troeven van brouwer HLS? Eerst en vooral de persoonlijke service. Als brouwer in Brussel verlangen je klanten dat je ze van dichtbij opvolgt. Ik bezoek mijn klanten dan ook geregeld om samen met hen hun statistieken en cijfers te bekijken. Drank is immers doorslaggevend voor het succes van een horecazaak. Hoe staat het met de verkoop van hun bieren, waters, frisdranken, sterke dranken, wijnen, koffie en thee? Als vertegenwoordiger van een groothandel horeca in Brussel is het belangrijk dat we onze klanten raad geven over de dranken, de prijszetting en de menukaarten. Maar HLS, als drankenhandel Brussel, gaat nog verder: we brengen onze klanten in contact met topbedrijven die een grote meerwaarde kunnen betekenen voor horecazaken �n daarbovenop exclusieve voordelen geven die enkel klanten van brouwer HLS krijgen. Ik denk dan aan firma�s als Clearway, Rentokil, Hasco, Tablebooker, Poppr ea� Je vindt deze op de pagina �Partners� op deze website.

Paul Sharp|Hard Rock Cafe Brussels

Working with HLS is a pleasure on all fronts. Whether it’s a partnership around our live music programme or support around a key event, the team at HLS are always available to help. We are thrilled to work with HLS – the customer service they provide is second to none and we look forward to our continued partnership over the coming years.

http://www.hardrock.com/cafes/brussels/

Hard Rock Cafe Brussels

 

drankencentrale Brussel     Ik hou enorm van mijn job en vertrek dan ook elke dag met plezier naar mijn klanten. Enkele voorbeelden van mijn horeca klanten in Brussel: Les Jeux d�Hiver, Ralph�s Bar, Le Waff, El Caf� en vele anderen... Wat ik het leukste vind aan mijn job? De creatie van concepten in samenwerking met mijn klanten. Zo werk ik samen met hen nieuwe concepten uit voor caf�s, tavernes en restaurants. Natuurlijk leren we van onze 3000 klanten ook dagelijks bij. Stel je voor: een groothandel horeca in Brussel die je ook bij je concepten raad geeft. Dergelijke raad, gebaseerd op de jarenlange ervaring van duizenden horecazaken, is goud waard.

 

HLS, brower Brussel, met gratis app "HLS col"

Bovendien is HLS, brower Brussel, bij mijn weten de enige online drankenhandelaar in Brussel met een eigen mobiele applicatie waarmee onze horecaklanten hun persoonlijke productenlijst kunnen raadplegen �n mobiel kunnen bestellen.

Heeft u interesse? Aarzel dan niet en neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak zodat we samen kunnen bekijken hoe ik u verder kan helpen."

 

drankenhandel brussel
brouwer brussel
drankenhandel brussel
brouwer brussel
Stuur ons een berichtje.