DRANKENCENTRALE GENT, BRUGGE & REGIO

HLS werkt met professionele klanten. Het is onze doelstelling om voor alle betrokken partijen een optimaal rendement op lange termijn te garanderen. Om dat te bereiken, biedt HLS zijn vakmanschap aan op het vlak van verkoop, advies, logistiek of financiële opvolging. Bij deze samenwerking staat respect voor de klant voorop.

UW DRANKENHANDEL VOOR GENT, BRUGGE & OMSTREKEN

Zoekt u een drankenhandel voor uw horecazaak of bedrijf in Gent, Brugge, Knokke of in de buurt van deze steden?
Maak dan snel kennis met Nathalie en Bruno!

10 REDENEN OM MET HLS TE WERKEN

  • Gecentraliseerde aankoop
  • Ruim gamma A-merken
  • Competitieve prijzen
  • Promoties op maat
  • Belangrijke bron van financiering voor de Belgische horeca
  • ISO 9001-certificaat
  • Stipte leveringen
  • Follow-up door onze business consultants
  • Onafhankelijk familiebedrijf
  • Aanbod van horecapanden
Nathalie Van Heule Bruno Wuyts

Uw contactpersonen
Nathalie Van Heule & Bruno Wuyts

Contacteer Nathalie of Bruno

OOST- & WEST VLAANDEREN

 

Nathalie Van Heule
Restaurants, cafés, brasserieën,...
Tel: 0475 85 97 69
vanheule.nathalie@hls.be

Bruno Wuyts
Ziekenhuizen, rustoorden, hotels...
Te: 0472 66 36 95
wuyts.bruno@hls.be

Bel me terug Contact HLS

BIERHANDEL HLS GENIET HET VERTROUWEN VAN +3000 KLANTEN

Brasserie Rubens
Auberge du pêcheur
Coulissen
Punta Est

ONZE BELANGRIJKSTE TROEVEN OP EEN RIJTJE

Nathalie Van Heule     Nathalie: Zoekt u een drankenhandel in Gent, Eeklo, Maldegem, Knokke, Brugge of een gemeente in deze streek, dan moet u bij Bruno of mij zijn. Wij vertegenwoordigen HLS, Horeca Logistic Services, groothandel met zeer veel klanten in de horeca te Gent en omstreken.

Onze sterkste troef is one-stop shopping: alle bieren, waters, frisdranken, wijnen, alcoholen, koffie en thee voor horeca en collectiviteiten met 1 levering!"

Marc Maelfait|Rubens - Knokke

Heb een tijdje getwijfeld om klant te worden van HLS maar nu anderhalf jaar later blijkt dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Stipte leveringen, efficiente service en goede opvolging van mijn bestellingen.

Keep up the good work!

www.brasserie-rubens.be/

Rubens - Knokke

Bruno Wuyts     Bruno: Dat klopt. Ik ben geboren en getogen in Gent en het doet me dan ook plezier te kunnen werken voor een brouwer vanuit Gent. Nathalie is verantwoordelijk voor leveringen van dranken aan cafés, restaurants en andere horecazaken en ik zorg voor de levering aan bedrijven en overheidsinstellingen."

 

     Nathalie: We hebben als drankenhandel veel klanten in Gent (Le Bleu, Picardie...), Knokke (Rubens, La Terrasse du Zoute...), Brugge (Coulissen, Delaney's Irish Bar, Ellis...)."

 

     Bruno: Persoonlijk vind ik het feit dat HLS ook een online drankenhandel is een grote troef. HLS is de enige brouwer met een mobiele applicatie waarmee de klanten hun persoonlijke productenlijst krijgen en kunnen bestellen."

 

Hoe kan ik nu klant worden bij HLS?

Nathalie Van Heule     Nathalie: Stel: u heeft een horecazaak in Gent. Bel of mail mij en we maken een afspraak. In een gesprek bekijken we samen wat u verwacht van een drankencentrale voor uw zaak in Gent. Verwacht u een investering? Zoekt u een pand? Zoekt u de beste prijzen voor uw dranken? Wenst u raad over bieren, waters, frisdranken, wijnen, sterke dranken, koffie en thee?

Of verwacht u meer van een groothandel horeca? Natuurlijk, de reden waarom HLS een actief partnership aangaat met de betere horecazaken. We brengen u in contact met bedrijven die u vooruithelpen met uw zaak. Daarbij denk ik aan bedrijven als Resengo, Initial, Poppr... U kunt ze vinden op onze pagina over partners."

Bart|Mub'art - Gent

1 bestelling, 1 levering, 1 factuur voor al mijn dranken. Kan het nog gemakkelijker ? Ik ben vooral tevreden over het uitgebreide gamma aan topproducten dat HLS mij aanbiedt: bieren, waters, koffie en wijnen. Bovendien vind ik dat er bijzonder weinig vergissingen gebeuren bij de leveringen wat niet altijd evident is. Ook commercieel word ik van heel dicht opgevolgd door onze vertegenwoordiger Steven. Full service makes the difference ….. een terechte slogan van HLS. Groetjes van Bart

www.mubart.be

Mub'art - Gent

 

bierhandel
brouwer gent
drankenhandel gent
groothandel drank gent
Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok