Drankenhandel Kortrijk, Menen, Roeselare, Oostende

HLS werkt met professionele klanten. Het is onze doelstelling om voor alle betrokken partijen een optimaal rendement op lange termijn te garanderen. Om dat te bereiken, biedt HLS zijn vakmanschap aan op het vlak van verkoop, advies, logistiek of financiƫle opvolging. Bij deze samenwerking staat respect voor de klant voorop.

Drankencentrale Oostende, Kortrijk, Menen, Roeselare

Heb jij een drankenhandelaar nodig voor Kortrijk, Menen, Roeselare, Oostende of in de buurt van deze steden? Mag ik me even voorstellen? Ik ben Delphine, uw vertegenwoordiger van brouwer HLS!

Haar 4 belangrijkste redenen om klant te worden bij HLS

  • Full service
  • HLS als brouwer die advies geeft
  • Persoonlijk contact
  • Enkel topmerken als Carlsberg, Maes, Jupiler, Coca Cola, ....
Delphine Cheneau

Uw contactpersoon
Delphine Cheneau

Contacteer Delphine

 

Delphine Cheneau
Vertegenwoordiger HLS
Cafés, restaurant, brasserie
Tel: +32 473 18 01 50
cheneau.delphine@hls.be

Bel me terug Contact HLS

DRANKENHANDEL HLS GENIET HET VERTROUWEN VAN +3000 KLANTEN

drankencentrale Menen Oostende Kortrijk
drankencentrale Menen Oostende Kortrijk
drankencentrale Menen Oostende Kortrijk
drankencentrale Menen Oostende Kortrijk
drankencentrale Menen Oostende Kortrijk
drankencentrale Menen Oostende Kortrijk

ONZE BELANGRIJKSTE TROEVEN OP EEN RIJTJE

Delphine Cheneau     Julie: Ik werk momenteel een jaar als vertegenwoordiger voor HLS en leer nog elke dag bij.

Wat zijn volgens mij de sterkste troeven van HLS als drankencentrale voor Kortrijk, Roeselare of Oostende? Eerst en vooral dat we overal lokaal sterk aanwezig zijn. Je zou ons perfect drankencentrale Oostende, drankenhandel Menen, drankenhandel Kortrijk of drankencentrale Roeselare kunnen benoemen. Een tweede grote troef is zoals onze slogan het terecht zegt: "Full Service Makes The Difference"

Bij drankenhandel HLS leveren we niet enkel drank maar zorgen we voor een persoonlijke service met als doel een lange termijn relatie op te bouwen. Het is belangrijk om samen regelmatig statistieken en cijfers te bekijken, samen brainstormen over concepten, raad geven over assortiment, prijszetting en menukaarten... Daarnaast kunnen onze klanten ook raad en advies krijgen van onze boekhouding en juridische dienst.

We brengen onze klanten ook in contact met enkele topbedrijven die een grote meerwaarde kunnen betekenen voor horecazaken. Deze bedrijven geven exclusieve voordelen geven die enkel klanten van brouwer HLS krijgen. Ik denk dan aan firma's als Clearway, Rentokil, Hasco, Resengo, Poppr ea... Je vindt deze op de pagina "Partners" op deze website.

Sjarka Verhamme|Lungo - Kortrijk

De sterke punten van HLS ? Correcte leveringen en facturen,  mijn dranken altijd in stock, houdbaarheidsdatum nooit verstreken, nieuwe bakken worden onder de oude gezet, …  Logische zaken maar wat een verschil met mijn vorige leverancier ! Ik mag gerust zeggen dat de administratie van mijn zaak heel wat gemakkelijker is geworden sinds HLS levert. Zo heb ik meer tijd voor mijn eigen klanten…

Groeten van Sjarka.

www.cafelungo.be/

Lungo - Kortrijk

Waarom ik van mijn job houd? Ik leer nog dagelijks bij van mijn klanten. Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen behoeften waarop ik zoveel mogelijk inspeel en rekening mee houd. Het is belangrijk dat zowel wij als de klant tevreden is over onze samenwerking. Persoonlijk contact staat centraal. Ik ben dan ook de trotse vertegenwoordiger van een tweehondertal klanten. Om enkele voorbeelden te noemen: Vlasblomme en Café Lungo in Kortrijk, Mango, Bellis, Bistro De Meester en Graaf Van Vlaanderen in Roeselare, Bistro Zoë, Au Roy Henri en Bistro de Merci in Oostende... Ik kan ze helaas niet allemaal vermelden hier.

 

Delphine Cheneau     Tja, het helpt natuurlijk ook om je job graag te doen als je toffe bieren mag verkopen als Carlsberg, La Ramee, Maes, Jupiler... lekkere wijnen (mijn favoriet is Gris Blanc), champagne Taittinger... soft drinks en waters als Coca Cola, Spa, Schweppes, Gini... en Masalto. Kortom, het is gewoon leuk om enkel en alleen topmerken te verkopen en dan nog eens het volledige gamma dat een horecazaak nodig heeft.

 

Bovendien is HLS bij mijn weten de enige online drankenhandelaar in Kortrijk, Oostende, Roeselare of zelfs volledig West-Vlaanderen met een eigen mobiele applicatie waarmee onze horecaklanten hun persoonlijke productenlijst kunnen raadplegen ën mobiel kunnen bestellen.

Interesse om ook mijn klant te worden? Contacteer mij om eens samen te zitten en na een korte babbel zal u snel weten wat wij als drankenhandel voor u kunnen betekenen!"

 

Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok