News

27 Januari 2020

Nu uw prijzen en uw statistieken op MyHLS

Beste Klant,

Om het u gemakkelijk te maken hebben we 2 nieuwe functionaliteiten toegevoegd op MyHLS:

Uw prijzen:
Ten eerste is het nu mogelijk om uw prijzen te raadplegen rechtstreeks naast alle producten van ons gamma. Klik op het blauwe €-logo. De getoonde prijs is de eenheidsprijs exclusief BTW. U vindt het totale bedrag van uw mandje bij stap 4 van uw bestelling in "prijsdetails" zoals gewoonlijk.
 
Uw statistieken:
Ten tweede kunt u nu ook uw statistieken opvragen via "Informatie" in de linkerkolom hiernaast. Met deze nieuwe functionaliteit, krijgt u een overzicht van de gekochte dranken binnen een periode die u zelf bepaalt. Een upload van uw statistieken onder een excel-file is ook mogelijk.
 
Alweer een stap vooruit om met myHLS het u gemakkelijker te maken!

 

 

Alle nieuws
Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok