News

15 Maart 2020

HLS: maatregelen Covid-19 virus

Beste klant,

 

Het Covid-19 virus treft ons allen heel hard.  De Nationale Veiligheidsraad besliste daarom donderdagavond tot een verplichte sluiting van de meeste horecabedrijven met ingang van vrijdagavond 13 maart om 24.00 u. Deze sluiting duurt alvast tot en met vrijdag 3 april.

Toch kunt u verder beroep op onze leveringsdiensten. Wij vragen uw begrip voor eventuele aanpassing van leveringsdag. In geval van specifieke richtlijnen voor onze chauffeurs vragen wij u deze duidelijk op te hangen op een goed zichtbare plaats. Gelieve bij voorkeur uw bestelling online te plaatsen via https://www.hls.be/nl/online-bestellen of onze app HLS COL.

Omwille van deze uitzonderlijke situatie hebben wij een tijdelijke werkloosheid door overmacht moeten inroepen voor een groot deel van onze medewerkers waaronder ook onze commerciële dienst.

HLS blijft uiteraard ter uwer beschikking door een permanentie te voorzien. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet een mail te sturen naar helpdesk(at)hls.be of te bellen naar 02 583 50 25.

We hopen u snel opnieuw terug te zien en wensen u alvast veel sterkte toe in deze voor ons allen moeilijke periode.

Met dank voor uw begrip

 

Het HLS-team

 

 

Alle nieuws
Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok