News

11 Augustus 2020

Snelle bezoekersregistratie dankzij Resengo!

Beste klant,

Sinds 25/6/2020 is de registratieplicht ingevoerd voor de horecasector in België. Wij zijn ervan bewust dat het correct bijhouden van deze gastenregistratie U veel tijd kost. Daarom heeft onze online reserveringspartner Resengo een eenvoudig, degelijk en transparant registratiesysteem opgezet waarmee u de gegevens van uw klanten veilig en snel kunt registreren.

Om de horecasector verder te kunnen helpen en uw dagelijkse werk te vergemakkelijken, biedt Resengo ook talloze tools o.a. de mogelijkheid om een afhaal en/of delivery module te installeren, het voorstellen van een corona-checklist en de mogelijkheid om een digitale menukaart aan te maken.

Ben U nog geen Resengo klant en wil je ook genieten van hun expertise en tools om makkelijker met de corona crisis om te gaan? Neem contact met Resengo door een mail te sturen naar hallo@resengo.com. Onze partner zal het nodige doen om U verder te kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,

Het HLS-Team

 

Alle nieuws
Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok