Drankenhandel Antwerpen, Mechelen, Dilbeek, Ternat, Halle

HLS werkt met professionele klanten. Het is onze doelstelling om voor alle betrokken partijen een optimaal rendement op lange termijn te garanderen. Om dat te bereiken, biedt HLS zijn vakmanschap aan op het vlak van verkoop, advies, logistiek of financiƫle opvolging. Bij deze samenwerking staat respect voor de klant voorop.

UW DRANKENCENTRALE VOOR ANTWERPEN, MECHELEN, DILBEEK, TERNAT, HALLE

Zoekt u een drankenhandel voor uw horecazaak of bedrijf in Antwerpen, Mechelen, Dilbeek, Halle of in de buurt van deze steden? Maak dan snel kennis met Ruud!

Mijn 3 belangrijkste redenen om klant te worden van HLS

  • Persoonlijke opvolging
  • Advies
  • Enige brouwer met een app om on-line te bestellen (HLS COL)
Ruud Dereymaecker

Uw contactpersoon
Ruud Dereymaecker

Contacteer Ruud

 

Ruud Dereymaecker
Vertegenwoordiger HLS
Cafés, restaurants, brasserieën...
Tel: +32 475 50 34 81
dereymaeker.ruud@hls.be

Bel me terug Contact HLS

DRANKENCENTRALE HLS GENIET HET VERTROUWEN VAN +3000 KLANTEN

bierhandel antwerpen
drankencentrale Antwerpen
groothandel drank antwerpen
brouwer antwerpen
bierhandel antwerpen
drankencentrale Antwerpen

ONZE BELANGRIJKSTE TROEVEN OP EEN RIJTJE

Ruud Dereymaecker     Ruud: Ik vind dat de grootste troef van HLS, de grootste onafhankelijke drankencentrale voor horeca in Antwerpen en Vlaams-Brabant, de persoonlijke opvolging van onze horecazaken is. Ik heb zelf jarenlang in hotels gewerkt en weet hoe belangrijk een persoonlijke opvolging is.

Als brouwer moet je in de eerste plaats advies geven over dranken. Je vindt wel 3000 verschillende soorten bieren, waters, frisdranken, wijnen, alcoholen, koffies en thees in het gamma bij drankenhandel HLS. Niet slecht voor een brouwer in Antwerpen en Vlaams-Brabant!

Peter De Clerck|Antwerp Boulevard

Antwerp Boulevard is een groepering van diverse succesvolle horecazaken gelegen aan de de Keyserlei in Antwerpen; m.n. de culinaire gastropub “Duke of Antwerp”, het fonduerestaurant “Fondu Fondu”, de grootste pub van Antwerpen “Kelly’s Irish Pub” en het authentieke Belgische biercafé “Bier Central” met 20 bieren van ’t vat en meer dan 300 Belgische bieren van de fles. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de horecasector en sinds 2000 is HLS onze vaste partner, niet enkel voor de levering van dranken, maar ook steeds een helpende hand bij de realisatie van alle projecten van de groep. Net als wij, streeft HLS vooral langdurige partnerships na volgens het principe “win-win”, wat steeds resulteerde in akkoorden, waarbij iedereen zich goed voelde. Het beste bewijs daarvan is uiteindelijk onze ononderbroken samenwerking van meer dan 15 jaar.

 

Zoals Antwerp Boulevard staat HLS ook voor een uitmuntende kwaliteit en een doorgedreven professionaliteit, wat resulteert in niet enkel kwalitatieve producten maar ook een perfecte logistiek waarbij er steeds wordt geleverd volgens de in onderling overleg gemaakte afspraken. Als je op zoek bent naar een professionele partner op lange termijn waarbij je geen nummer bent, kan ik uit ervaring zeer zeker HLS aanbevelen ! 

 

Peter De Clerck

www.antwerpboulevard.be 

Antwerp Boulevard

Maar het verschil als drankenhandel maak je toch wanneer je je klanten al vanaf de start begeleidt. Onze kennis en expertise van de noden van een horeca uitbater komen daarbij goed van pas. Ik vind het super wanneer ik een horecaklant kan helpen bij de opstart van zijn café, restaurant of brasserie. Ik zorg ervoor dat vertegenwoordigers van merken als Carlsberg, Maes, Jupiler, Spa, Coca Cola... langskomen. Ik adviseer hem ook over verschillende professionele leveranciers aan horeca in Antwerpen zoals bv. ETC (kassasystemen), Artiosi (meubelen), Resengo (online reservatiesysteem) Poppr (Google en Premium virtual tours)... Ik bezoek mijn horecaklanten een x aantal keer per jaar. We overlopen dan samen de verkopen, bekijken de menukaarten, bespreken nieuwe producten...

 

Ruud Dereymaecker     Een bijkomende plusplunt is dat HLS de enige brouwer is in Antwerpen en Vlaams-Brabant die bij mijn weten een mobiele applicatie heeft om online te bestellen. HLS als enige online drankenhandel, ook dit is iets om trots op te zijn, want ook dit draagt bij tot de efficiëntie van je restaurant, café, taverne of brasserie.

 

Het is dan ook geen toeval dat bekende horecazaken als Kelly's, Bier Central, Il Divino, Cielo, .Final, Strantwerpen, ... voor HLS hebben gekozen als hun horeca drankenhandel in Antwerpen."

 

drankencentrale antwerpen
brouwer antwerpen
groothandel drank antwerpen
bierhandel
Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok