GETUIGENISSEN

Onze toewijding en ons succes vallen best af te meten aan de getuigenissen van onze klanten. Zij zijn onze beste reclame.

Thomas Mémurlin|The Huggy's Bar

De samenwerking tussen HLS en The Huggy's Bar begon in 2017 en is intussen vanzelfsprekend. Hun ruime keuze en flexibiliteit maken van hun een waardevolle partner.

Het uitbouwen van exclusieve The Huggy's Bar producten is mogelijk dankzij HLS.

www.huggysbar.com

Eric Wilmotte|Tasty

Ik werk sinds 6 à 7 jaar samen met HLS. Wat tijdens deze samenwerking positief is, is de relatie die ik met de vertegenwoordigers heb opgebouwd. We hebben eerst contact gehad met Másalto, die zich onderscheidt van haar concurrenten door middel van een kwalitatieve technische dienst. Voor deze reden hebben wij dan ook gekozen om al onze dranken via de HLS drankencentrale te bestellen.

Het is een gepersonaliseerde relatie waar dialoog een belangrijke rol speelt.
Met HLS hebben we een echt contact gecreëerd: de vertegenwoordigers opbellen, ze komen en ze luisteren.

https://www.tasty.pro/

Laurent Heusdens|Radisson Groep

Wat me meteen aansprak bij HLS is de manier waarop er wordt samengewerkt met de vertegenwoordigers, hoe ze luisteren en altijd werken aan oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Het zijn vertegenwoordigers die zich niet alleen tevreden stellen met het leveren en terug vertrekken. Er is een grote openheid, en aangezien ze in deze sector werken, aarzelen ze niet om even een bezoekje te brengen. Dit zijn dus mensen met wie een betere band hebben dan enkel het professionele contact.

Ik heb Radisson verlaten in 2002, om terug te keren in 2008 te Antwerpen en daarna te Brussel. Sinds 2016 ben ik in Leuven en hebben we besloten om de samenwerking met HLS verder te zetten.

De gedrevenheid van den mensen met wie ik moet samenwerken, geeft een toegevoegde waarde aan de service. De dag na mijn aanvraag heb ik de prijzen in mijn bezit, de dag erna kan ik al bestellen.

Voor de Radisson-groep hebben we bovendien gekozen voor één contactpersoon, met één bestelling, één levering en één factuur. We hebben trouwens recentelijk de bestelling van frisdranken toegevoegd.

HLS is altijd meer geweest dan enkel een distributeur.

www.radissonblu.com

Peter De Clerck|Antwerp Boulevard

Antwerp Boulevard is een groepering van diverse succesvolle horecazaken gelegen aan de de Keyserlei in Antwerpen; m.n. de culinaire gastropub “Duke of Antwerp”, het fonduerestaurant “Fondu Fondu”, de grootste pub van Antwerpen “Kelly’s Irish Pub” en het authentieke Belgische biercafé “Bier Central” met 20 bieren van ’t vat en meer dan 300 Belgische bieren van de fles. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de horecasector en sinds 2000 is HLS onze vaste partner, niet enkel voor de levering van dranken, maar ook steeds een helpende hand bij de realisatie van alle projecten van de groep. Net als wij, streeft HLS vooral langdurige partnerships na volgens het principe “win-win”, wat steeds resulteerde in akkoorden, waarbij iedereen zich goed voelde. Het beste bewijs daarvan is uiteindelijk onze ononderbroken samenwerking van meer dan 15 jaar.

 

Zoals Antwerp Boulevard staat HLS ook voor een uitmuntende kwaliteit en een doorgedreven professionaliteit, wat resulteert in niet enkel kwalitatieve producten maar ook een perfecte logistiek waarbij er steeds wordt geleverd volgens de in onderling overleg gemaakte afspraken. Als je op zoek bent naar een professionele partner op lange termijn waarbij je geen nummer bent, kan ik uit ervaring zeer zeker HLS aanbevelen ! 

 

Peter De Clerck

www.antwerpboulevard.be 

Chady El Bared|Hard Rock Cafe Brussels

Working with HLS is a pleasure on all fronts. Whether it’s a partnership around our live music programme or support around a key event, the team at HLS are always available to help. We are thrilled to work with HLS – the customer service they provide is second to none and we look forward to our continued partnership over the coming years.

http://www.hardrock.com/cafes/brussels/

Stefan Vanhollebeke|La Terrasse du Zoute - Knokke

We zijn een paar jaar geleden overgestapt naar HLS en zijn blij met deze beslissing. Alle beloftes naar prijs, service, flexibiliteit en correctheid van leveringen werden volledig nagekomen. Veel hangt af natuurlijk van de chauffeurs die wekelijks langs komen en ook daarover kunnen we enkel maar positief zijn. 

www.laterrasseduzoute.be/

Bart|Mub'art - Gent

1 bestelling, 1 levering, 1 factuur voor al mijn dranken. Kan het nog gemakkelijker ? Ik ben vooral tevreden over het uitgebreide gamma aan topproducten dat HLS mij aanbiedt: bieren, waters, koffie en wijnen. Bovendien vind ik dat er bijzonder weinig vergissingen gebeuren bij de leveringen wat niet altijd evident is. Ook commercieel word ik van heel dicht opgevolgd door onze vertegenwoordiger Steven. Full service makes the difference ….. een terechte slogan van HLS. Groetjes van Bart

www.mubart.be

Sjarka Verhamme|Lungo - Kortrijk

De sterke punten van HLS ? Correcte leveringen en facturen,  mijn dranken altijd in stock, houdbaarheidsdatum nooit verstreken, nieuwe bakken worden onder de oude gezet, …  Logische zaken maar wat een verschil met mijn vorige leverancier ! Ik mag gerust zeggen dat de administratie van mijn zaak heel wat gemakkelijker is geworden sinds HLS levert. Zo heb ik meer tijd voor mijn eigen klanten…

Groeten van Sjarka.

www.cafelungo.be/

Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok