GETUIGENISSEN

Onze toewijding en ons succes vallen best af te meten aan de getuigenissen van onze klanten. Zij zijn onze beste reclame.

Peter De Clerck|Antwerp Boulevard

Antwerp Boulevard is een groepering van diverse succesvolle horecazaken gelegen aan de de Keyserlei in Antwerpen; m.n. de culinaire gastropub “Duke of Antwerp”, het fonduerestaurant “Fondu Fondu”, de grootste pub van Antwerpen “Kelly’s Irish Pub” en het authentieke Belgische biercafé “Bier Central” met 20 bieren van ’t vat en meer dan 300 Belgische bieren van de fles. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de horecasector en sinds 2000 is HLS onze vaste partner, niet enkel voor de levering van dranken, maar ook steeds een helpende hand bij de realisatie van alle projecten van de groep. Net als wij, streeft HLS vooral langdurige partnerships na volgens het principe “win-win”, wat steeds resulteerde in akkoorden, waarbij iedereen zich goed voelde. Het beste bewijs daarvan is uiteindelijk onze ononderbroken samenwerking van meer dan 15 jaar.

 

Zoals Antwerp Boulevard staat HLS ook voor een uitmuntende kwaliteit en een doorgedreven professionaliteit, wat resulteert in niet enkel kwalitatieve producten maar ook een perfecte logistiek waarbij er steeds wordt geleverd volgens de in onderling overleg gemaakte afspraken. Als je op zoek bent naar een professionele partner op lange termijn waarbij je geen nummer bent, kan ik uit ervaring zeer zeker HLS aanbevelen ! 

 

Peter De Clerck

www.antwerpboulevard.be 

Paul Sharp|Hard Rock Cafe Brussels

Working with HLS is a pleasure on all fronts. Whether it’s a partnership around our live music programme or support around a key event, the team at HLS are always available to help. We are thrilled to work with HLS – the customer service they provide is second to none and we look forward to our continued partnership over the coming years.

http://www.hardrock.com/cafes/brussels/

Marc Maelfait|Rubens - Knokke

Heb een tijdje getwijfeld om klant te worden van HLS maar nu anderhalf jaar later blijkt dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Stipte leveringen, efficiente service en goede opvolging van mijn bestellingen.

Keep up the good work!

www.brasserie-rubens.be/

Stefan Vanhollebeke|La Terrasse du Zoute - Knokke

We zijn een paar jaar geleden overgestapt naar HLS en zijn blij met deze beslissing. Alle beloftes naar prijs, service, flexibiliteit en correctheid van leveringen werden volledig nagekomen. Veel hangt af natuurlijk van de chauffeurs die wekelijks langs komen en ook daarover kunnen we enkel maar positief zijn. 

www.laterrasseduzoute.be/

Bart|Mub'art - Gent

1 bestelling, 1 levering, 1 factuur voor al mijn dranken. Kan het nog gemakkelijker ? Ik ben vooral tevreden over het uitgebreide gamma aan topproducten dat HLS mij aanbiedt: bieren, waters, koffie en wijnen. Bovendien vind ik dat er bijzonder weinig vergissingen gebeuren bij de leveringen wat niet altijd evident is. Ook commercieel word ik van heel dicht opgevolgd door onze vertegenwoordiger Steven. Full service makes the difference ….. een terechte slogan van HLS. Groetjes van Bart

www.mubart.be

Sjarka Verhamme|Lungo - Kortrijk

De sterke punten van HLS ? Correcte leveringen en facturen,  mijn dranken altijd in stock, houdbaarheidsdatum nooit verstreken, nieuwe bakken worden onder de oude gezet, …  Logische zaken maar wat een verschil met mijn vorige leverancier ! Ik mag gerust zeggen dat de administratie van mijn zaak heel wat gemakkelijker is geworden sinds HLS levert. Zo heb ik meer tijd voor mijn eigen klanten…

Groeten van Sjarka.

www.cafelungo.be/

Danny & Jimmy|Popup 11 - Gent

Van bij de start hadden we een goed gevoel bij de samenwerking. Afspraken werden vlot uitgevoerd, correcte leveringen door vriendelijke chauffeurs, vlotte communicatie met iedereen binnen HLS… Je voelt echt dat het een team is! Combineer dit met hun aantrekkelijke prijzen en we kunnen ons terecht tevreden klanten noemen van HLS.

Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok