Welkomstwoord door Michel Haelterman

Als eigenaar en algemeen directeur van brouwer HLS (tot 1996 gekend onder de naam ‘Brasserie Haelterman) heet ik, Michel Haelterman, u van harte welkom op de website van drankenhandel HLS.

Bent u al klant?

Michel HaeltermanJa, Dan wil ik u van harte danken voor het vertrouwen die u in drankencentrale HLS stelt. Sommigen onder u zijn al meer dan 20 jaar trouwe klant en dat is de mooiste getuigenis voor ons. Het doet ons ook plezier dat onafhankelijke tevredenheidsenqu�tes aantonen dat u tevreden tot heel tevreden bent over onze diensten. En waar u het nodig vindt, passen we ons aan. Heeft u een vraag of opmerking? We staan altijd klaar om u te helpen.

Wat zijn de belangrijkste redenen om klant te worden van drankenhandelaar HLS volgens Michel Haelterman?

Volgens mij zijn de 4 belangrijkste redenen om met ons samen te werken:

  1. One-stop shopping met enkel A-producten.
  2. Stipte drankleveringen voor de horeca.
  3. De hulp die brouwer HLS biedt aan haar horecaklanten met betrekking tot de uitbating van hun zaak.
  4. Onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om onze horecaklanten te bedienen.

Het sleutelwoord voor echt succes hierbij is samenwerken om het succes van uw en onze firma op lange termijn te garanderen.

Hoe maken wij dit concreet?

Online bestellen

U kunt bij brouwer HLS zowel via de website als de gratis mobiele applicatie HLS COL bestellen. Op basis van uw recente drankaankopen stelt ons bestelsysteem u uw persoonlijke standaardbestelling voor. Op deze manier maken we het onze klanten bijzonder gemakkelijk om hun bestelling te plaatsen en wordt uw bestelling foutloos opgenomen.

Streven naar foutloze leveringen

Via ons nieuw warehousemanagementsysteem en voice picking kunnen we foutloos uw bestellingen klaar zetten op onze vrachtwagens. Onze chauffeurs zorgen er elke dag voor dat deze bestelling vervolgens perfect geleverd wordt, waar en wanneer en volgens de gemaakte afspraken.

Ondersteuning van horecazaken

Onze commerciële dienst

  • Voor bestaande horecazaken: HLS bezorgt u precieze verkoopstatistieken, geeft u raad over producten, prijszetting en menukaarten, en brengt u in contact met de juiste mensen bij de producenten.
  • Voor nieuwe zaken: HLS gaat op zoek naar het ideale pand voor uw horecazaak of horecaconcept, biedt financi�le ondersteuning en helpt meedenken met uw strategie.
  • Marktinfo: info over commerciële ligging, tendensen...

Onze interne medewerkers

Ook onze interne medewerkers zetten zich elke dag opnieuw in voor onze klanten. Ik, Michel Haelterman, vind dan ook dat onze medewerkers echt het verschil maken door hun inzet.

Nog een punt waar ik heel trots op ben is dat veel van onze medewerkers al heel lang bij ons werken. Dit wil niet alleen zeggen dat medewerkers tevreden zijn bij HLS maar ook dat u als klant dezelfde contactpersonen behoudt, wat onze samenwerking vergemakkelijkt natuurlijk.

Onze partners

We laten u kennis maken met partners als Tablebooker, Jobkitchen, Horecafocus, VNV Horecamanagement... Dit zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in horeca, elk in hun domein toonaangevend zijn en, in lijn van onze filosofie, ook uw zaak vooruit kunnen helpen.

 

Met vriendelijke groeten,

Michel Haelterman

 

Ps: u kan mij ook vinden op LinkedIn. De ontstaansgeschiedenis van HLS (het vroegere Brasserie Haelterman) kan u op Het Laatste Nieuws lezen.

Stuur ons een berichtje.