Drankencentrale Brussel, Anderlecht, Ukkel

HLS werkt met professionele klanten. Het is onze doelstelling om voor alle betrokken partijen een optimaal rendement op lange termijn te garanderen. Om dat te bereiken, biedt HLS zijn vakmanschap aan op het vlak van verkoop, advies, logistiek of financiƫle opvolging. Bij deze samenwerking staat respect voor de klant voorop.

DRANKENHANDEL VOOR BRUSSEL, ANDERLECHT, UKKEL

Op zoek naar een brouwer voor Brussel? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op!

Sterke punten van HLS

  • Samenwerken op lange termijn
  • Pro-actief
  • Professionneel
  • Wij investeren in de betere horecaprojecten
Philippe Vranckx

Uw contactpersoon
Philippe Vranckx

Contacteer Philippe

 

Philippe Vranckx
Vertegenwoordiger HLS, drankenhandel Brussel
Tel: +32 475 40 05 90
vranckx.philippe@hls.be

Bel me terug Contact HLS

BIERHANDEL HLS GENIET HET VERTROUWEN VAN +3000 KLANTEN

drankenhandel Brussel
brouwer brussel
drankencentrale Brussel
drankenhandel brussel

ONZE BELANGRIJKSTE TROEVEN OP EEN RIJTJE

Philippe Vranckx     Philippe: Na 6 jaar gewerkt te hebben in de horeca als promotor van een bekend drankenmerk, ben ik beginnen werken bij HLS, drankenhandelaar voor Brussel, die me toelaat een full service naar de horeca aan te bieden.

Ik ben horecavertegenwoordiger voor de volgende gemeentes: 1000 Brussel (Grote markt, Zavel) 1060 SintGillis, 1070 Anderlecht, 1080 Molenbeek, 1081 Koekelberg, 1180 Ukkel & 1620 Drogenbos.

Bij mijn klanten mag ik horecazaken in Brussel rekenen als Hard Rock Café, Colonnel, Kwint Brasserie, Chez Léon, Le Grain de Sable, Les Brasseries Georges, Uccle Sport... en nog andere. Als drankencentrale Brussel mogen we hier best trots op zijn!

Van bij het eerste contact voor een nieuwe horecazaak, start een nieuw project op. Een project waarbij het de plicht is van HLS om de uitbater te helpen bij het opstarten en ondersteunen van zijn horecaconcept. Ik luister naar mijn klanten, analyseer hun behoeftes en doe verschillende voorstellen om samen te werken om samen succesvol te zijn op lange termijn. En dat maakt HLS een kwalitatieve drankencentrale voor Brussel. HLS is en blijft een brouwer die er staat voor zijn klanten, zelfs al groeit onze firma continu als drankencentrale voor Brussel.

Dankzij de samenwerking met gespecialiseerde firma's kan HLS helpen bij het vinden van verschillende diensten die een horecazaak nodig heeft: meubelen, barmateriaal, kassa's, reservatietool, en andere partners die u kan terug vinden op onze site.

HLS, drankenhandel Brussel, levert elke dag 3000 klanten. Ik wil hierbij benadrukken dat we flexibel zijn en snel reageren op de vragen van onze klanten.

Paul Sharp|Hard Rock Cafe Brussels

Working with HLS is a pleasure on all fronts. Whether it’s a partnership around our live music programme or support around a key event, the team at HLS are always available to help. We are thrilled to work with HLS – the customer service they provide is second to none and we look forward to our continued partnership over the coming years.

http://www.hardrock.com/cafes/brussels/

Hard Rock Cafe Brussels

 

Philippe Vranckx     Naast nieuwe projecten, is de wereld van de horeca continu onderhevig aan verandering. Daarom analyseer ik samen met mijn klanten hoe we hun horecazaak kunnen laten groeien. Onze itafdeling zorgt voor de modernste programma's zodat we zamen met onze klanten een algemeen beeld krijgen over hun verkoop, assortiment en welke de lopers en welke de slapers zijn hierin.

 

HLS investeert continu in nieuwe tools: zo kunnen we ons de enige online drankenhandelaar in Brussel noemen waarbij je kunt bestellen via onze gratis app HLS COL op basis van uw bestellijst.

Word met uw nieuwe horecazaak klant bij HLS en u zal deel uitmaken van de klanten van een familiale & professionele brouwer te Brussel, waarmee we elk individueel een persoonlijke band hebben. Bel me op 0475/40.05.90 en geef me een kans om u te tonen hoe wij u willen en kunnen helpen.

Groeten, Philippe"

 

drankenhandel brussel
brouwer brussel
drankenhandel brussel
brouwer brussel
Stuur ons een berichtje.
Indien u doorgaat met surfen op onze site, aanvaardt u onze Privacybeleid.
Ok